Härligt att börja första träningsmatchen med en seger Brynäs !

I fredags var det dags för Brynäs första match! eller ja, kan man kalla det match...ja Thomas "Kuben" Andersson var på plats för att döma och det var faktiskt två lag på isen. Och den RIKTIGA målsignalen hörde man när det blev mål...men det var ju det..lagen som spelade var Brynäs mot Brynäs...:) lag vit mot lag svart. Alltså en internmatch. Tydligen en klassiker som nu är tillbaka...jag måste säga att det var riktigt roligt att titta på, det tacklades faktiskt rätt så bra och kampen fanns verkligen där. Det som kanske inte fanns så mycket var spänningen när Brynäs spelar. Men kanske inte så konstigt när det är två lag som man verkligen ÄLSKAR och det är ju samma lag. Men jag gillade idén och även spelet på isen...och kanske det bästa...att vara tillbaka i Läkerol arena igen !

Men hur gick matchen då?
Det svarta laget började bäst...och Emil Molin (dröjer inte länge förän han kommer upp i A-laget) sätter dit 1 - 0  till det svarta laget. Sedan får vita laget chansen i powerplay och då sätter Sebastian Lauritzen dit kvitteringen till 1 -1. Han gör det riktigt snyggt också...fintar bort Honken ordentligt. Sedan gör vita laget ett riktigt snyggt mål..och det är Mads Hansen som får göra det, och 2 - 1 till vita laget. Det vita laget fortsätter att imponera och kanske rättare sagt dominera...för det är det vita laget som drar ifrån till 3-1 och här presenterar sig ett av nyförvärven..nämligen Martin Johansson. Han gör ett riktigt snyggt mål...mycket roligt att se. Det svarta laget reducerar sedan till 2-3 genom den vassa Emil Molin! men inte långt efter gör Simon Löf 4-2 till det vita laget..vilket också blir slutresultatet! vitt lag vann!
Det är härligt när man slipper bli besviken...att kunna gå på en match och veta att Brynäs kommer vinna är ju härligt...fast är det verkligen det? nje som supporter ska man få känna både sorg och glädje med sitt lag vad är det annars för idé att följa sporten...

Målskyttarna
Svarta laget: Emil Molin x2
Vita laget: Sebastian Lauritzen, Mads Hansen, Martin Johansson, Simon Löf


Sebastian Lauritzen var het !

Jag tycker det ser mycket intressant ut...undra hur många inlägg som det står egentligen..att säsongens Brynäs ser riktigt intressant ut. Men det gör ju verkligen det...Jag måste säga att Lavander ser riktigt bra ut..när man ser honom känns det lite som om han är kaptenen på plan..han pratar väldigt mycket och visar vad spelarna ska stå och befinna säg...mycket kul att se! Sen Martin Johansson som smällde dit ett mål också! och han såg riktigt bra ut. Ollas såg man kriga på och åkte mycket skridskor. Ryan Gunderson ser också riktigt bra ut! Han åkte mycket skridskor och han är väldigt snabb också! och de slagskott han drog på i matchen var riktigt bra och hårda...och ja visst träffade han mål också. Det enda nyförvärvet man kanske inte såg så himla mycket av var Daniel Widing...men som verkligen måste bevisa att han är en riktig målskytt...han syndes till lite då och då med sin fina skridskoåkning...men inge mera. Det var många som såg riktigt heta ut! Lauritzen var en annan som såg mycket het ut på isen ! han gjorde ju också ett mål och fick en assist...så ja han är verkligen på gång!

Sen en annan liten sak...säsongens matchtröjor är riktigt snygga!! Siffrorna och namnen på tröjan är riktigt snygga och sen har de ändrat på sidan att det är ränder där...ja det är nog de snyggaste tröjorna som de har haft alltså! Jag gillar dom!!
 
Här ser ni hur de ser ut i bak iallafall :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0