Första nyförvärvet, En riktig tuffing och har ett hjärta för Leksand IF..hm..

Ja nu Äntligen kan det första nyförvärvet presenteras för Brynäs inför nästa säsong, och alla Brynäsare ute i landet han som kommer till Brynäs har ett hjärta för klubben Leksands IF, han har spelet där i sju säsonger och väljer att fortsätta sin utveckling i Brynäs IF, vilket han gör alldeles rätt i !

Leksingen jag pratar om heter Jesper Ollas, som nu blir Brynäsare ! Ollas är född 1984 och har en längd på 183 cm och en vikt på 92 kg.

Som spelare är han tuff och är inte rädd att ge sig in i hetluften..hm..fick en känsla av att han liknar väldigt mycket en viss favorit Jonathan Granström.. :) hm..en till favorit kanske? hehe man får se men det är dom här spelartyperna jag gillar, krigandet framför mål, tuffheten, retandet och förstårs hjärtat för klubben..ja dock inte Ollas hjärta för Leksand, men nu är det ett nytt lag som gäller och då är det hjärtat i Brynäs..så det här kan bli enormt kul att följa..Jesper Ollas VS Jonathan Granström ;)

Föressten ska också nämnas att Ollas har gjort en del poäng i Leksand också,säsongen 10/11 gjorde han totalt 44 poäng totalt i allsvenskan (21+23) Han spelade 50 matcher under den säsongen. Så vi kan nog räkna med att Ollas också gör ett och ett annat mål i Brynäströjan också..och inte bara är framför mål och plockar bort motståndarna ;)

Varmt välkommen till Brynäs IF och Gävle Jesper Ollas ! Nu ska du få se vilka härliga supportrar detta lag har! och vilken underbar förening detta är! GRATTIS att du valde Brynäs! :)


                     JESPER OLLAS !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0