"Det är jävligt svårt att leda med 3-0 efter en period"

Ny omgång i kväll, ikväll var det dags att ta sig an aporna på skansen. Alltså Djurgården IF. Hade en halvbra känsla inför matchen idag. Kunde bli vinst, men även förlust och det kunde även sluta oavgjort vid full tid. Jag kunde inte riktigt tänka mig hur denna match skulle sluta. Hoppades såklart på vinst! det gör man alltid.

Den här matchen såg jag på TV, hemma hos Catarina tillsammans med henne och Eva.

Jag börjar diskutera matchen nu, för det finns en hel del att prata om i denna match som innehöll nästan ALLT! både posetivt och negativt.
Så häng med nu! Det började nämligen såhär att Efter 1.52 i första perioden tar Brynäs ledningen, hur vet jag inte men mål blev det och det var Sebastian Lauritzen som satte dit pucken på något konstigt vis. 0 - 1 till Brynäs!
Efter 14.59 kommer nästa mål! även det görs av Brynäs, denna gång är det Lars Jonsson som sätter 0 - 2. Också ett väldigt knepigt mål som sätter sig rakt upp i krysset, men som en viss målvakt skulle ha tagit men är man Brynäsare så är man glad att den gick in!
Efter 18.19 i den första perioden kommer även 0 - 3 !!! av hete backen Mattias Ekholm!

Den första perioden slutade 0 - 3 till BIF. Jag trodde inte det var sant! inte Catarina eller Eva heller. Skulle denna kväll bli en kväll att minnas???
Detta citat kommer skrämma mig resten av livet "Det är jävligt svårt att leda med 3 - 0 efter en period"

40 minuter kvar att spela och Djurgårdens jakt på reducering och kvittering hade börjat.
1 - 3 kommer rätt tidigt i andra perioden, 2 - 3 kommer även det i andra perioden. Nu var det nära att det där jäkla citatet skulle stämma. Men Brynäs höll undan i den andra och perioden slutar 2 - 3. 

Den tredje perioden börjar rätt så galet, domarna kommer inte ut.... spelarna var redo att sätta igång spelet i den tredje perioden men utan domare går det inge vidare. Tillslut kommer domarna ut på isen och de har kommit fram till att Marcus Nilsson i Djurgården inte får spela mera i matchen, för det var nämligen så att det var en situation i den andra perioden där han drog på sig en utvisning och sen sa något olämligt till domaren som gjorde att han fick 2 + 10 tror jag att det var. Men han vart så förbannad att han gick ut till omklädningsrummet och det gör att en spelare blir direkt avvisad från matchen. Han skulle istället ha satt sig i utvisningsbåset. Klumpigt gjort!

Men nu till den tredje perioden, när domarna väl var på plats så kunde den tredje perioden dra igång, det dröjde ca 3 minuter innan Djurgården kunde kvittera till 3 - 3 tyvärr :/
Även 4 - 3 kom lite senare. Och nu var matchen körd fär Brynäs :( tyvärr så var den det och man tappar alltså en 0-3 ledning till förlust till 4 - 3 :/ citatet som jag skrev, kommer att följa med mig resten av säsongen och kanske hela livet. Kommer Brynäs leda med 3 - 0 i någon annan match så kommer jag vara lika nervös som jag är vid
1-0. Att det ska vara så jäkla svårt att behålla en 3  - 0 ledning?

Annars tycker jag inte att Brynäs spelade dåligt, utan det var Djurgården som vaknade och spelade riktigt bra i den andra och den tredje perioden. Brynäs var för avslappnade att de hade ledningen med 3 mål, men i ishockey kan man inte slappna av en minut för då är det andra laget ikapp. Så är det.
Så sjukt TUNG en sån här match är ! men jag vet att Brynäs IF inte kommer att gräva ner sig, ny match på torsdag mot Skellefteå hemma i Läkerol arena. Nog att publiken kommer att svika Brynäs efter en sån här förlust men låt de göra det, men riktigt supportrar och Brynäsare sviker inte sitt lag fast de tappade en 3 - 0 ledning ikväll. jag VET att Brynäs har en jäkla revanschlust, kanske inte ikväll när de åker hem i spelarbussen, men i morgon på träningen kommer de köra järnet!!

Och om det som jag skrev förut, att kommer detta bli något att minnas, så kan jag svara på den direkt att NEJ den här förlusten kommer att suddas bort i sömnen inatt. Citatet kommer följa med mig! men en kväll att minnas kan ni glömma!

MOT 3 POÄNG PÅ TORSDAG!!!
Nu glömmer vi kvällen som har varit och ser fram emot nya matcher tillsammans med Brynäs IF ! <3


Jobbig kväll Brynäs :/


Ja det vart en jobbig och tung kväll för Dackell och Brynäs :/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0