Mediakuben är enorm !

Idag var det en sån här ledig dag från skolan igen. Vi har ganska många sånna, fast egentligen är man inte ledig utan man ska plugga det som behövs. Men idag var jag ledig för ingenting behövdes pluggas. ..

Och vad gör inte en trogen Brynäsare då tro...? jo man beger sig till sitt "andra hem" Läkerol arena för att se Brynäs träna på is. Fast saken var den att på Läkerol arenas is där är det just nu en byggverkstad, fullt med prylar, den nya ENORMA mediakuben ska ju upp i Läkerol arenas tak, mer om den senare i inlägget :) men iallafall, isen i Läkerolen var upptagen, vilket gör att Brynäs får ge sig ut till B - hallen för att träna. Vilket vi supportrar inte gillar, det är ju så fruktansvärt kallt där inne, elller rättare sagt ute!. Men då kan man fråga sig vad man gjorde där? förkyld och allt. inte bra alls Alexandra!. Föressten så var två muppar till med Catarina och Eva är alltid med som vanligt :) vi är galna det har vi hört ett antal gånger men 1 timme kan man stå ut att stå i en iskall hall och titta på hockeyspelare som åker skridskor och skjuter puckar till både höger och vänster! :) mycket trevligt !  men som sagt galna det är vad vi är...

När sen spelarna går av isen så står vi precis där de går.. (man kommer rätt nära spelarna i B - hallen vilket gillas) . När vissa spelare går förbi hör man ett visst "hej" :) de känner ju faktiskt igen oss efter dessa alla träningar och matcher vi har varit på :) vissa kollar inte ens på en :) men de gör som de vill, de ska bara veta att de vinner på att heja på oss :) vi är väldigt snälla Brynässupportrar (finns nog inga snällare än vi) De ska de veta! men iallafall när ALLA hade gått av isen, och då menar jag alla fast Alexander Sundström och Jonathan Carlsson var kvar långt efter de andra, så stannade vi kvar tills de hade gått. vi var först in i hallen, vi skulle bara vara sist ut också. Vilket vi var :) 

Några bilder från isträningen kommer här:


Brynäs isträning i B - hallen !


Vitt gäng :)


Här spelas det hockey :) pucken hamnade högt upp i luften :)

Ja det var isträningen det. Efter den så var vi inte riktigt klara, nästa stopp Läkerol arenas restaurang där vi åt mat :) mycket god mat har de, men ack så dyr, men det stoppade inte oss! mat skulle vi ha i oss :) Dessutom får man se lite spelare igen, för de brukar oftast äta i restaurangen efter träning. Inte alla men några iallafall. Några spelare fick vi även se idag. En av mina favoriter bla :) vargen! :)

Nu till något mycket större och häftigare än maten i Läkerol arena!
den nya ENORMA mediakuben! den är inte liten kan jag säga, det kommer bli ashäftigt på lördag då den invigs i Läkerolen! nu kommer repriserna synas riktigt jäkla bra från ståplats och från alla läktare ! vi satt och åt i restaurangen när mediakuben testades och vilken bildkvalite! det var nå grymt! :) haha det kommer bli coolt på lördag och matcherna framöver i Läkerolen ! det får inte missas ! :)


Läkerol arenas is är en byggplats just nu :)


vilken bildkvalité !

Nu till något lite tråkigare :/ en av mina favoritspelare vid namn Jonathan Granström är axelskadad och kommer vara borta några veckor och det kan bli längre. Inge roligt, tycker han är superviktig för Brynäs! men men som Granis sa själv det hör till sporten att bli skadad också! sånt händer. Nu får jag inte se favvosen på ett tag på isen, men ska nog klara mig iallafall och Brynäs kommer klara sig bra utan honom, iallafall ett tag. :)



Det får avsluta dagens inlägg. I morgon har Brynäs bortamatch mot Luleå i omgång 10 av elitserien! det blir en tuff match för Gävlegrabbarna kan jag säga! men ingenting är omöjligt! Brynäs åker till Luleå för att ta 3 poäng det är jag bergssäker på! annars kommer 3 poängaren på lördag i Läkerolen mot Linköping! vi får se men nu tar vi dom!!

Hejsvejs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0