Match mot Färjestad brukar betyda förlust eller?

Ny match nya tuffa tag för Brynäs. I går spelade Brynäs hemmamatch mot Färjestad BK. Jag var så "jäkla" säker (det var jag inte, men ändå) att det SKULLE bara bli poäng idag! det fanns inget annat! men den där oron finns där ändå. Men när skulle Brynäs börja plocka poäng på hemmaplan då? visst Brynäs har tagit 1 trepoängare på hemmaplan innan dagens match men det måste bli fler!

Ja nu till matchen. Brynäs började i ett hyggligt tempo, då menar jag verkligen i ett rasande tempo, det var ett lag som var på isen i den första perioden och det var Brynäs. Man såg att laget hade bestämt sig innan matchen att den här matchen skulle bara Brynäs vinna! det såg man på grabbarna direkt på isen, de krigade som vargar allihopa, eller nej inte som vargar för det är ju Färjestad men de var mer som snälla hundar i gårdagens match, iallafall i första perioden, Brynäs var hungriga TIGRAR! :)

Hör och höpna! Brynäs ledde med 3 - 0 efter första perioden! 3 - 0 och vem hade gett tigrarna mat?? för vilken fart och vilka mål! ;) okej något lite turligt men det är inte ofta puckarna studsar MED Brynäs, utan det är oftare de studsar MOT Brynäs men inte denna kväll!
1 - 0 gjordes av backen Mattias Ekholm, som verkligen har kommit igång nu! HÄRLIGT! :)
2 - 0 gjordes av succe junisen Calle Järnkrok!
3 - 0 gjordes även det av succe junisen Calle Järnkrok!

I den andra perioden kom tigrarna ner lite på jorden igen. Färjestad kunde nämligen reducera till 3 - 1. Men närmare än så kom inte Färjestad i den andra perioden.
I den tredje måste tigrarna stannat kvar i burarna, för 10 sek in i perioden kan färjestad reducera ytterligare en gång men nu till 3 - 2. Det kändes som om kvitteringspucken snart skulle komma också tyvärr :/ Färjestad tryckte på men skapade inte så många farligheter. På slutet tog Färjestad ut sin målvakt och spelade 6 mot 5. Då kommer tigern Dackell fram och avgör matchen med 4 - 2 mål i tom kasse. HÄRLIGT HÄRLIGT! 3 poäng till tigrarna !

Tigrarna fortsätter sin elitserieomgång nr 8 i Stockholm mot råttorna AIK. Ni hör bara på djuren, Råttor mot tigrar? hallå! den matchen ska tigrarna bara vinna! :) men det kommer bli en tuff drabbning men tigrarna ska gå ur den striden segrande! Brynäsarna Eva, Catarina och jag finns förstårs på plats på Hovet i morgon :) åker ner med supportergruppen "Brooklyns tigers" :) ska bli en härlig resa! mot seger!  jag tippar matchen med en 3 - 1 seger för Brynäs! :)

Nu lite bilder som jag har tagit från hockeyligans videoklipp från matchen ;)

Denna bild är dock tagen från aftobladet :D

Ja ni ser själva, måååååååååååååååål ! ;)

Järnkrok blev 2 målsskytt! vilken junis alltså!

Calle Järnkrok <3

"Du ska vara president, du ska vara miljonär" hörs i högtalarna när Dackell gör mål ;) Kung Dacke!