Full fart framåt men STOPP bakåt!

Ny match och ny 3 poängare kanske ? :) det skulle man önska iallafall. I går var det dags för ännu en match för Brynäs del. En hemmamatch också! motståndet var lejonen Linköping. Vilket inte skulle bli en lätt uppgift, Linköping låg på en andra plats i tabellen innan matchen.

På förmiddagen såg jag den fula vita bussen med LHC märket på svänga runt på Gävles gator. Inte en fin syn! men den var nog på väg till Sveriges snyggaste arena ! Läkerol arena <3. Så okej då de fick väl åka på Gävles gator men men inte för många gånger tack. Jag vill inte se den igen. Här i Gävle finns det bara BRYNÄS bussen ! <3 det är någonting riktigt fint utöver det vanliga. Men nu slutpratet om det...

Innan matchen mot Linköping gav hockeygänget sig iväg på äventyr på stan. Eller rättare sagt till Bowlinghallen... Vi laddade för Brynäsmatch genom att ta och spela bowling. vi spelade inte bara bowling utan vi hade våra finaste finkläder på oss dessutom! alltså Brynäströjorna, lite reklam för Gävles Stolthet gör väl inget? ;) det syndes att vi skulle på ishockey bara. :)
Bowlingen gick som den gick, huvudsaken vi hade roligt och det hade vi verkligen! för min del gick det sådär en viss Eva kom före mig men några strike fick jag till! :)

Här kommer lite bilder från uppladdningen med bowlingen.....

Eva på G :)

Eva och Catarina <3 :)

Jessica <3 :)

Eva ser överlägsen ut :) men icke sa nicke det var hon inte ;) hehe

STRIKE!!! :)

Det var lite bowlingbilder det. Det var inte bara jag som fick Strike utan det fick nog alla :) bra jobbat tjejer! Det där med bowlingen måste vi göra om! :)
Sedan drog gänget vidare till Läkerol arena för att för det första se Brynäs ta 3 poäng mot Linköping men också få se den nya enorma mediakuben! :)

Mediakuben skulle bli en vacker syn! vilken mediakub! nu när jag säger det här var den inte igång ännu utan den hängde alldeles svart i Läkerolens tak. Men när Introt på isen skulle dra igång så var även Mediakuben igång! och ja alla andra Elitserieklubbar! det här är något ni borde skaffa! för vilken bild och vilken kvalité och vad häftigt, man kunde ju se vad alla hade ätit till middag på den där enorma skärmen. SKIT COOLT! alla som inte har sett den, åk till Läkerolen nästa hemmamatch, alltså på torsdag!
Här får ni ett smakprov! :)

Jäkla nät som ska vara ivägen då :/ men coool är vad den är.... :D

Nu till Matchen Mellan Brynäs - Linköping. Som jag skrev i förgående inlägg så vart det inte 3 poäng i torsdags mot Luleå så igår skulle det bara bli 3 poäng!  det fanns inget annat!
Matchen började i ett rasande tempo där det var chanser åt både hållen. Rödin missade öppet mål och Linköping hade ett skott i stolpen. Brynäs borde ha tagit ledningen i första för det var chans på chans men den första perioden slutar 0 - 0.
Den andra perioden är 6 minuter lång när hemmalaget tar LEDNINGEN med 1 - 0 genom Mads hansen ! :) sen får Brynäs chans att göra 2 - 0 i powerplay, vilket de också gör! Det är Eero Somervouri som sätter 2 - 0 pucken! vilket var underbart! 2 - 0 står sig perioden ut.
Tredje perioden skulle visa sig bli tuff... Linköping gör mål efter en minut spelad av den tredje vilket gör att det står 2 - 1. Linköping ångar på och sätter Brynäs i press, men Brynäs håller undan till slutminutern när Linköping plockar ut Norrena ur målet och spelar 6 mot 5. Vilket vid många andra tillfällen visar sig bli mål i tom bur ! 3 - 1 till Brynäs!!! Jacob Silfverberg är det som gör målet! riktigt jäkla skönt var det!

3 poängaren kom inte i torsdag men igår då var det dags!!! åter igen 3 jättehärliga poäng att lägga i tabellen! Brynäs ligger nu 7:a i tabelllen. Vilket är bra. :)

Den här matchen kanske var Brynäs bästa match hittils på säsongen! jag vet inte men det var riktigt stabilt! och hör och häpna, Svedberg släppte bara in 1 mål, men det gjordes 3 mål framåt! okej ett mål i tom bur men det målet räknas det med. Försvarsspelet var klockrent idag! "full fart framåt, det var STOPP bakåt" :)

Hoppas Brynäs kan fortsätta på detta fina spel och försvarsspel! då blir den här säsongen kanon!
Ja och vi i hockeygänget spelade ju bowling idag och Brynäs IF vann matchen vilket betyder att vi måste spela bowling nu varje gång innan match, vilket kan bli dyrt i längden ;) hehe nä tror vi skippar det. De kan vinna ändå fast vi inte spelar bowling det har de visat förut ;)

Nästa match för Brynäs del är på tisdag borta mot Djurgården! då ska vi krossa apor ingen då! ;)