Finns bara ett nummer 21, Ove..Ove..Ove Molin !!

Dags för omgång 9 i elitserien. För Brynäs del var det hemmamatch mot Timrå som stod på spel.
Före nedsläpp skulle en Brynäslegend hyllas, vid namn Ove Molin.

Men före det spelades en hyllningsmatch för Molin, där Molin själv var med och spelade. Team Molin mot Timrås veteraner. Matchen slutade 2 - 3 till Timrå.

Men nu tillbaka till elitseriematchen. Ove Molin hyllades av ca 7300 som var på plats i Läkerol arena! det var MÄKTIGT kan jag säga!. Alla stod upp och klappade och klappade taktfasta applåder! Alla bara ropade OVE...OVE..OVE MOLIN!! Så jäkla fint och det visar vad en som Ove Molin betydde för Brynäs IF. Jag själv fick rysningar i hela kroppen när alla bara står upp och applåderar! Kändes nästan som om Brynäs hade vunnit SM - guld! men riktigt så var det ju inte men det var grymt MÄKTIGT! och inte tala om när matchen mellan Modo - Brynäs i SM - slutspelet 99 visades på mediakuben i Läkerolen, det som visades var just när OVE MOLIN <3 kommer fri mot tom bur och sträcker upp händerna i luften innan han sätter pucken i mål och det betydde SM - guld för Brynäs 1999 ! :) ja det är tider det... Ove Molin sa själv att klubben i hans Hjärta kommer ALLTID att vara Brynäs IF. "EN GÅNG BRYNÄS, ALLTID BRYNÄS!!" just den ramsan passar så bra in på MOLIN <3 går bara inte att sluta snacka om denna legend! en legend av många inom Brynäs, men jag vette sjutton om inte Ove Molin är den största inom Brynäs IF ?

"Finns bara ett nummer 21, Ove Ove Ove Molin" <3

Men hur gick det i elitseriematchen mellan Brynäs - Timrå då? Jo matchen började väldigt bra, med högt tempo och båda lagen ville framåt. Brynäs inledde målskyttet 09.21 in i perioden genom backen Mattias Ekholm. Timrå kunde kvittera en minut efter. Men Brynäs återtar ledningen genom Mattias Ekholm Igen!! :) Han är het nu den grabben! men det tar inte lång tid innan Timrå kan kvittera igen till 2 - 2.
Innan den första perioden är slut får vi faktiskt se ett mål till! Brynäs tar ledningen med 3 - 2 genom min FAVORIT Jonathan Granström!  Då hörs det i högtalarna: "Var är vargen, var är vargen...." :) så grym låt och grabben som gjorde målet är inte så dum han heller!!
Den andra perioden blir lite lugnare än den första men båda lagen vill framåt och göra många mål. Brynäs gjorde 4 - 2 i andra perioden genom Lars Jonsson! Men Timrå kunde kvittera igen men denna gång till 4 - 3, viktigt för Timrå men slarvigt av Brynäs. 4 - 3 stod sig perioden ut.
Tredje perioden hade bara ett mål och det var Timrås, de kunde nämligen kvittera igen! hur många gånger skulle de få kvittera? 4 - 4 alltså. Sen var det Timrå som trummade på och var nära att ta ledningen och ta hem 3 poäng! men Brynäs höll undan och matchen gick till förlängning.. I förlängningen kunde Brynäs ta bonuspoängen genom Mads Hansen! som betydde 5 - 4 till Brynäs!

Mads hansen fixade bonuspoäng till Brynäs!

Matchen i säg var underhållande och väldigt rolig att se på. I Brynäsögon var det lite för enkla mål som de släpper in. Timrå får göra mål för lätt, Brynäs försvarsspel var inte helt klockrent i dagens match. Men gör man många mål så är det bra. Synd att inte Brynäs kunde ta 3 poäng med samtidigt får de kanske vara nöjda med 2 poäng, det är iallafall jag. Matchen kunde sluta lite hur som helst. Men väldigt glad att det slutade med en sudden seger! :)

Att sedan gå hem och nynna för sig själv, Ove..Ove...Ove Molin var underbart! vilken kväll, En sån otrolig hockeykväll! även fick jag nynna "segern är vår, segern är vår, vi har vunnit, segern är vår!"

Nästa hemmamatch för Brynäs del är på lördag! en till lördagsmatch alltså! att kunna slå den här stämningen som var ikväll blir svårt, men det kommer nog lockas en hel del publik till lördagens match mot Linköping, för det är nämligen så att då ska den nya mediakuben presenteras och vara klar i Läkerol arena! det vill nog folk se! det vill iallafall jag, så jag finns på plats! och såklart många Brynäsare till! väl mött på lördag igen!

Föressten vill också nämna att Brynäs har tagit 8/9 poäng denna vecka! det är grymt bra gjort! 3 poäng mot Färjestad i tisdags i Läkerolen, 3 poäng i torsdags mot AIK på Hovet och 2 poäng ikväll mot Timrå. Brynäs IF är på gång! Vilket glädjer oss Brynäsare!

Mamma har tagit fram "Brynäslimpan" till frukost i morgon, fira segern kanske? hehe Brynäs betyder en hel del för Gävle, att till och med döpa bröd till "Brynäslimpan" säger allt. Den kommer iallafall att smaka mums i morgon bitti!