9 omgångar har passerat, Brynäs är på gång

9 omgångar är nu spelade av elitseriesäsongen 10/11, som har öppnat väldigt spännande och jämt. Vi har Luleå i toppen, vilka trodde de innan serien startade? Frölunda ligger näst sist, alltså på 11:e plats i tabellen. Det trodde nog ingen heller. Nu är det så att lagen hoppar lite hit och dit så här i början av serien, genom 3 poängssystemet så flyttar sig lagen upp eller ner efter varje omgång som spelas, iallafall nu i början, sen brukar det visa sig vart lagen kommer att ligga under säsongen, men just nu är det för tidigt att säga det. 

Det jag vet är att Brynäs IF ligger på en 7:e plats i tabellen just nu. De har jobbat till sig 13 poäng efter 9 omgångar, vilket är väldigt bra jobbat! 

(1) Brynäs - Modo 0 - 2  ( 0 poäng)
(2) HV71 - Brynäs 5 - 4 efter sd (1 poäng) 
(3) Brynäs - Djurgården 4 - 2 (3 poäng) 
(4) Frölunda - Brynäs 4 - 3 efter straffar (1 poäng) 
(5) Brynäs - Södertälje 2 - 3 (0 poäng)
(6) Skellefteå - Brynäs 6 - 3 (0 poäng) 
(7) Brynäs - Färjestad 4 - 2 (3 poäng)
(8) AIK - Brynäs 2 - 3 (3 poäng) 
(9) Brynäs - Timrå 5 - 4 efter sd (2 poäng) 

Brynäs har hittills gjort 28 mål! och släppt in 30 mål

Brynäs har denna säsong visat att mål de kan man göra! vilket inte hör till vanligheterna faktiskt! men det är bra! dessvärre tycker jag att man har släppt in lite för mycket mål istället. 30 insläppta mål efter nio omgångar är inte så bra. Nu ska vi inte lasta Svedberg och Bjurling för det, försvarsspelet har mycket att visa än. Men visst måste båda målvakterna upp ett snäpp för att det ska bli färre insläppta mål.


Härliga vinster har vi fått sett! och mer kommer! :) 

Spelare som har visat sig vara kungar på isen och gjort många poäng, det är Brynäs juniorer! det är dom som briljerar och skakar om motståndarna. Sen är spelare som Dackell, Somervouri, Kahnberg, Hansen , Jonsson och Granström väldigt viktiga också, de har även visat att de kan kliva fram i avgörande lägen.
Men det är junisarna som äger isen! så som Järnkrok, Rödin, Silfverberg,Larsson och framförallt Mattias Ekholm! vilken lirare han är ! han gör ju mål i varje match typ :) 2 mål nu senaste matchen mot Timrå :) Han kommer bli viktig för Brynäs i vinter!  


Calle Järnkrok ! en annan väldigt viktig Brynäslirare! 

Fortsätter Brynäs på denna väg men täpper till lite bakåt så kan det bli en lång och härlig säsong för oss Brynässupportrar! :) KÄMPA BRYNÄS! <3 

 

  


Kommentarer
Postat av: Jennyy

Men är Järnkrok nå snygg då? Ja det är han! På heltid!

2011-01-30 @ 19:35:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0