Vecka 47:s Kanon och Kalkon

Då var vi äntligen framme vid veckoslutet av v.47... och dags för premiär av "Kanon och kalkon" ! Det har varit en händelserik vecka med både kanoner och kalkoner, men det finns en en av varje att nämna extra ! och som kommer att presenteras här och nu... Vi börjar med kanonen!

Veckans kanon är.......

Systemkamera! ja som jag skrev tidigare idag så fick jag en för tidig julklapp. Nu slipper jag låna pappas kamera hela tiden, nu har jag en alldeles egen att ta fina och underbara bilder med! det var verkligen veckans Kanon!


Nästan exakt en sån här systemkamera fick jag !

Veckans kalkon är.....

Djurgårdsfansen! Matchen i lördags kommer aldrig att glömmas, kasta in smällare på Brynäsklacken så att fans skadas och att bete sig som om de vore 2 åringar allihopa! Det är pinsamt för Djurgården som hockeyklubb att deras fans ska få bete sig som de gjorde i Läkerol arena. Ne ge aporna bananer så kanske de kan lugna ner sig och bete sig som vanliga människor... Djurgårdens fans som befann sig på bortasektionen i lördags är en skam för svensk ishockey! IDIOTER!


Inge vett i skallen alls!

Där var premiären av Kanon och kalkon över. Det hände mycket i slutet av veckan på denna premiär. Men det var verkligen de här två sakerna som stack ut i veckan. Nästa vecka får vi se vad som händer....



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0