Hockeyfesten snodde Frölunda

Hockeyfesten var i stan i går, det kändes både i luften och här hemma i Stigslund. För vad jag har längtat efter denna fest! är alltid otroligt bra och härlig inramning på matchen när Hockeyfesten intar arenan. Denna gång var det Frölunda som skulle få turen att vara med om något liknade som bara Brynäs IF har i elitserien, iallafall vad jag vet.

går direkt över till matchen, för före den hände det inget speciellt. Häftigt var det iallafall att hockeyfesten fick sjunga nationalsången! det var häftigt.
När matchen drog igång var det fullt ös och rop på läktarna. Både från ståplatsläktaren och såklart Hockeyfesten själva. Brynäs IF på isen såg pigga ut de första minutrarna i matchen också. Ledningsmålet kommer även det för Brynäs del genom backen Lars Jonsson! 1 - 0 till Brynäs! Frölunda kvitterade rätt så snabbt efter, 1 - 1 alltså, men det ville Brynäs ändra på och gör 2 - 1 genom backen Niclas Andersen. Men kvitteringen skulle komma igen från Frölundas sida, 2 - 2. Frölunda går för ett ledningsmål och får såklart det innan den första perioden är slut. 2 - 3 i den första perioden. Just då tänkte man att hur många mål ska det bli i denna match egentligen, vi hade redan fått se 5 mål i första perioden. Föressten så ändrade Czarnecki målvakt efter Frölundas 3 - 2 mål. Greiss fick absolut ingen bra start på matchen och släppte in 3 rätt snabba mål. In med Svedberg i stället, och vad han välkomnades in på isen då... hela Hockeyfesten skriker NIKLAS SVEDBERG! det gör inte honom sämre kan jag säga.... :)

Den andra perioden kommer det faktiskt bara 1 mål och det är Brynäs som gör det! 3 - 3 genom backen Lars Jonsson! han var riktigt bra igår. Niklas Svedberg gör det riktigt bra i målet dessutom, han får göra några kanonräddningar! Han tar ju förstås chansen att visa upp sig nu när Greiss har spelat många matcher i rad. Vilket han verkligen gjorde! och Hockeyfesten höll igång rätt så bra ! och Brynäsklacken likaså! Vi samarbetade rätt så mycket genom att Brynäsklacken sa Andra sidan är ni klara? och då skrek Hockeyfesten tillbaka " Jajjamensan fattas bara" och lite andra ramsor som vi skrek till varandra i hallen! rätt coolt var det att höra att när Hockeyfesten skrek en sak, så tog det en stund innan ljudet nådde Brynäsklacken, haha det var rätt häftigt. Hur lång tid ljudvågorna tar på sig innan dom når andra sidan i arenan.

Den tredje perioden bjuder också bara på 1 mål, desto värre är det Frölunda som gör det... och här dör både hockeyfesten och Brynäsklacken ut lite... tyvärr.  Frölunda spelar smart och bjuder inte Brynäs på mycket. Men i sluten pressar Brynäs på riktigt bra.. men tyvärr är det Frölunda som snor hockeyfesten i  från oss och tar 3 poäng. En tung förlust för Brynäsdel.... :/

Det kändes som man hade för höga förväntningar på hockeyfesten. De var bra när de höll igång, men tycker att de har varit bättre förut, jag vet inte och det kan bero på en sak... Förlusten... När Brynäs förra året vann matchen när hockeyfesten var på plats så var det något alldeles extra! Hockeyfesten ville se Brynäs på isen igen och hela gänget kom ut på isen och åkte några varv för att tacka publiken! vilket inte alls vart igår, igår tackade de knappt publiken, men kan vara för att de förlorade. Eller de var för att de förlorade :/ nja det vart ingen riktig hockeyfest i mina ögon. Men men det kommer fler hockeyfester och härliga matcher med Brynäs IF. Föressten så måste jag nämna att det slogs publikrekord i Läkerol arena igår, det var 8322 som hade tagit sig till Läkerolen igår eftermiddag! härligt!

Det jag tyckte var lite fel av Brynäsklacken att skrika efter matchen, eller det var inte hela Brynäsklacken utan bara en liten del av den som skrek "visa hjärta!". Jag förstår inte hur man kan skrika något sådant. Är det någonting Brynässpelarna har så är det hjärtan! framförallt Brynäshjärtan <3 BIF <3  Jag tycker inte att man efter en match där Brynäs har slitit och gjort ALLT vad de kunnat ska skrika "visa hjärta". Istället ska Brynäsklacken istället visa hjärta genom att skrika "Vi älskar Brynäs!" det är att visa hjärta tillbaka det! Alla spelare och fans vart besvina över den här förlusten, alla ville och trodde att det skulle bli en riktig hockeyfest, men det blev en fest som Frölunda snodde av oss, tyvärr. Att sedan se att vi får fira landslagsuppehållet på en 9:e plats i tabellen gjorde inte fans gladare direkt. Men men det är långt kvar av elitserien så allt kan hända! Ska skriva ihop en liten summering hur jag tycker Brynäs har skött sig än så länge i elitserien, hur det har sett ut och så, men det gör jag i ett annat inlägg. Här finns det inte så mycket mera att skriva. Ska passa på att skriva att Ekholm och Silfverberg får ha det så bra i landslaget nu på uppehållet när de ska spela landslagstunering.. så all Lycka till grabbar!