Brynäs är på gång! 3 poäng mot Serieledarna

Lördagens omgång bjöd på överraskningar och slagsmål. I Huvudmatchen som jag och Catarina och Eva följde var det nog ordet ÖVERRASKNING som var huvudordet. Varför ska ni få höra strax. alldeles nu faktiskt...

Period 1 hann knappt bli två minuter innan Favoriten Granström sätter 0 - 1, så snyggt som det kan bli av en Granström också! styrning rätt upp i krysset. Luleå kvitterar innan den första perioden är slut, de kan även ta ledningen med 2 - 1 innan period 1 är slut. Kanske inte så rättvist för det var Brynäs som var det bättre laget. Men man måste hålla sig på banan också och inte dra på sig så många utvisningar, för det gjorde Brynäs i första perioden, och i utvisningsbåset kan man inte göra några mål. men men tur att det var två perioder kvar av matchen då så Czarnecki får säga till gubbarna att hålla sig på banan.
Period nummer 2 gör Brynäs 2 - 2 (mycket tvåor) ;) men iallafall så sätter Dackell kvitteringen! men jag säger bara en sak, ANTON RÖDIN det var hans mål ! starkt på pucken och passar en friståendee Dackell mitt i slottet som bara behöver peta till pucken och kvitteringen sitter klockrent!!
Hör och häpna, det plingar till på TV:n och man ser att Timrå vann över Djurgården, medans det kommer ett glatt jubel så gör Brynäs och Calle Järnkrok 2 -3 till BIF. hallå jag hann ju inte se målet för var upptagen med att se plingandet, men som tur är så går målen i repris många gånger på TV:n, och det målet kunde man se många gånger för det var också ett sånt där jäkligt snyggt mål!
Nu fortsätter vi med den tredje perioden, där det handlade om en sak. Brynäs spelade mer än stabilt, inga chanspass, och en massa trams utan man såg att Brynäs hade bestämt sig att vi ska ha med 3 poäng hem till Gävle så är det bara! och hur grabbarna gjorde det, det var kanske inte så jäkla snyggt, och visst var det spännande på slutet då Luleå satsade allt framåt, men Brynäs höll undan! 3 poäng till BIF en sån härlig lördagskväll det blev i Stigslund! En sån laginsats och vilket hjärta grabbarna visar ! det är sånna här vinster som kallas härliga! visst kan det vara härligt när laget vinner med typ 5 - 1 också men just de här jämna matcherna och när laget precis tar 3 poäng, för det är inte många marginaler som skiljde Brynäs från Luleå igår, en av Abott bröderna hade världens chans att sätta 3 - 3 pucken, han kom helt fri mot Niklas Svedberg, men han sköt över som tur var!

Järnkrok jämförs med Niklas Bäckström, åh ja jag är inte förvånad!

Nu tycker jag att vi fortsätter denna härliga resa med 3 poäng på tisdag hemma i Läkerol arena mot Linköping! Det blir en viktig match! okej alla matcher just nu är superviktiga, för tabellen är superjämn!