Förlust i årets sista bortamatch, men det var jämt...

Match mot Frölunda i Scandinavium ikväll... Hur skulle det gå då? Det började bra för Brynäs del, Anton Rödin sätter 1 - 0 till BIF i den första perioden. Men det ledningsmålet varade inte länge, för Frölunda gör sedan 1 - 1 genom nyförvärvet Jesper Mattson, som gör mål i hemmadebuten, blää för han ! jaha och den första perioden slutar 1 - 1.

Den andra perioden blir mållös... men visst fanns det chanser åt båda hållen, men inget av lagen kunde sätta pucken i nät, måste också nämnas att det var två bra målvakter på isen också... :)

Vi drar raskt över till den tredje perioden, det kändes som om att nästa mål blir superviktigt för det lag som gör det. Såklart är det hemmalaget Frölunda som sätter 2 - 1 pucken, och det tar inte lång tid innan 3 - 1 kommer också tyvärr :/ nu kändes det tungt som Brynäsare.. men vi har ju den där killen vid namn Anton Rödin som var stekhet i dagens match. Han sätter nämligen en reducering till 3 - 2, skulle det bli nerv i matchen tro? ja visst blev det det, Brynäs pressar på ordentligt i slutminutrarna, men istället kommer Frölunda i 2 mot 1 läge, och Greiss har lämnat kassen. De gjorde det såå snyggt, men en sak blev det inte.. MÅL.. Frölundaspelaren skjuter pucken i stolpen, (det är alltså inte bara i spelet NHL11 som man kan skjuta i rippa och stolpe när det är öppet mål) utan på riktigt också tydligen. Brynäs hade kanske en möjlighet till? nje.. det som blev kan man inte kalla en möjlighet, utan Brynäs får åka hem till Gävle igen utan poäng :( suck... kanske skulle Brynäs ha haft en sån som Calle Järnkrok i Scandinavium ikväll, han brukar kunna avgöra matcher mot just Frölunda, elller iallafall göra så att det blir likaläge i matchen.. men tyvärr så fanns inte han på svensk mark den här kvällen...han ska spela JVM match inatt mot Ryssland han. Men såklart att andra spelare måste visa sig istället, vilket Rödin gjorde ikväll, men synd för honom att inte Brynäs kunde vinna också... :(

Anton Rödin var Brynäs bästa spelare ikväll med 2 mål !

Ne det är helt enkelt bara att ta nya tag på torsdag när Brynäs möter Modo i Läkerol arena! Ett modo som har 7 raka förluster... snälla låt det bli en förlustsvit på 8 matcher.. Brynäs måste verkligen vinna på torsdag! årets sista match ska vinnas och det med basta!

Nu väntar jag på kvällens andra match! Ryssland - Sverige i JVM! ska bli mycket spännande att se hur småkronorna beter sig mot Ryssland ! heja Sverige! visa nu att det är tufft att möta er och här ska det krossas ryssar!! :)

Ikväll visar dessa fyra varför de spelar i Sveriges bästa talangfabrik Brynäs!