Så många chanser... men pucken höll på SSK !

Brynäs mot Södertälje i Läkerol arena var eftermiddagens underhållning, nja föressten vet inte om det vart så mycket underhållning, många mål men ja.....

Så här gick målfesten till....

I den första perioden var det Brynäs som tog ledningen 3.24 in i perioden. 1 - 0 Anton Rödin ! äntligen får han sätta ett mål också!, han som har haft många många chanser men aldrig satt dom, men idag satt han en puck och det snyggt! Södertälje kunde sen kvittera till 1 - 1 i första perioden. Och när det var två minuter kvar av första perioden sätter även Södertälje 2 - 1. Inte nog med det Brynäs kvitterar till 2 - 2 innan första är över, såg inte vem som gjorde målet men när jag sen hör "var är vargen...." i högtalarna, så hör och vet jag vem som satte dit pucken! JONATHAN GRANSTRÖM! ni vet om att idag spelades omgång 31 och nr 31 i Brynäs sätter 2 - 2 :) mycket mycket passade vargen!! jaja, men det går ju inte att lägga all glädje på den där vargen heller... :) ni vet om att det finns en favorit till... men ne han gjorde inga mål och inte har han nr 31 på ryggen heller.. första perioden slutade alltså 2 - 2.

Om vi nu går vidare till period nr två, där ja ni vet säkert vilket lag som tar ledningen... joo SSK sätter 3 - 2 typ 2 minuter in i andra. Men Brynäs gav inte upp utan kvitteringen kommer 3 - 3 görs jäkligt snyggt av Eero Somervuori! men hallå, man får inte glömma bort vem som slog passningen till Eero som stod precis framför SSK målvakten och kunde trycka dit kvitteringen! jo en viss Granström passade så fint så fint.. en sån där härlig och snygg pass som bara en varg kan göra! hehe jaha skulle Brynäs äntligen få sätta ledningspucken eller? svaret är såklart nej.. SSK tar ledningen med 4 - 3 innan andra perioden är slut.. men Brynäs visst skulle ni ha satt pucken i nät efter såååååå otroligt många målchanser !? jo, jag vet att någon Brynäskille skulle ha svarat JA på den frågan.. spelar ingen roll om det var JC eller självaste Vargen eller någon annan.. mål skulle det ha varit i någon chans iallafall, men måste säga att SSK:s målvakt var riktigt bra i målet också!  nu går vi vidare...

Period nummer 3 går inte direkt till historien... den var rätt så tråkig... Brynäs hade såklart sina chanser att trycka in kvitteringen men SSK spelade så där smart och duktigt som man bara ska göra när man leder med ett mål. Åh, jo visst var det väldigt onödigt att dra på sig en utvisning när det var ca 2 minuter kvar av matchen Lauritzen, som annars var riktigt bra matchen igenom! ja men den där kvitteringen kom aldrig och SSK vinner matchen med 4 - 3

En dålig match... slarvigt spel i båda lagen. Målvaktsspelet i Brynäs var inte på topp denna annandag jul. Greiss hade nog fått i sig för mycket julskinka eller nått sånt, vad häll Dale Clarke på med? han var inte alls bra idag.. men det var fler som var slarviga, många backar som inte var sig själva direkt. Brynäs brukar vara så här efter julupphållet, då menar jag första matchen efter uppehållet, de brukar inte riktigt vara med... lite slöa sådär.. men det ändrar dom på tills på tisdag då Frölunda står på tur.. Scandinavium står och väntar! den matchen vill jag se vinst i ! annars hamnar vi där nere i tabellen där vi inte ska befinna oss!

men jag gillar fortfarande omgång 31 där en viss nr 31 sätter 1 mål och gör 1 assist! inte illa för en varg det ! :)

inte illa för en varg ! 1 mål 1 assist !

Nu väntar man tills klockan slår 22.00 så man ska följa småkronorna och JVM på aftonbladet, de sänder ju inte den på TV, dumma SVT !   " för ointressant för att viss" men hallå! Sverige - Norge Storebror mot lillebror ! jaja ingenting att göra åt, hoppas Järnkrok och Co har en roligare kväll än vad Brynäs här i Gävle fick! GO GO Sverige!